tv serie het geheime eiland

Geplaatst op zondag 09 februari 2020 @ 14:49 , 17 keer bekeken

Peggy, Mike en Laura verblijven bij hun oom en tante Harriet en Henry als hun vader Thaddeus met de fotojournaliste Charlotte Clancy om de wereld zeilt. Hun boot vergaat en ze worden al vermist beschouwd. Oom en tante zien dit als de kans om het vastgoed van Thaddeus op te eisen en in luxe te gaan wonen. Ze moeten dan echter wel voor de kinderen zorgen. Maar dekinderen lopen weg naar een verlaten eiland samen met de wees Jack die ook van huis wegloopt. Oom en tante gaan op zoek naar de kinderen maar vinden ze niet en dus besluiten ze ook niets te zeggen over dat de kinderen verdwenenen zijn. Ondertussen is hun vader en Charlotte aangespoeld op een ander verlaten eiland. Op hun eigen eiland maken de kinderen hun eigen thuis. Ondertussen proberen ene PC Cooper en zijn club om de kinderen op te sporen. Hij komt er achter dat de kinderen weg zijn en tot die tijd zorgt hij er voor dat oom en tante het huis niet kunnen verkopen. Maar dan worden Thaddeus en Charlotte gevonden en worden oom en tante gearresteerd. Uiteindelijk worden de kinderen gevonden door de politie en worden ze naar hun vader gebracht. 

Bron IMDB, land van uitgave Canada
Belangrijkste rollen
Thaddeus Arnold (Vader) Jeremy Brudenell
Jack Trent - Daniel James
Peggy Arnold - Jennyfer Jewell
mike Arnold - TOm pizey
Laura Arnold - Tineke van der walle
Aantal afleveringen; onbekend


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

AmikaDewi starstarstarstarstar

Super leuke club voor de fans van alle series van Enid Blyton! De vijf natuurlijk vind je hier maar ook bv Pitty's kostschool en De dolle tweeling!


Paulus50 starstarstarstarstar

Leuke club voor mensen die van deze boeken houden en ieder die er in geïnteresseerd is. Veel informatie zowel over de auteur als de boeken. Een aanrader voor fans van (een van) de serie(s) of de auteur


Meer aanbevelingen