Are we there Yet?

Geplaatst op zaterdag 12 juni 2021 @ 11:42 , 92 keer bekeken

Are we there Yet? Of tewel zijn we er al? Een zin die menig ouder en kind herkend van de vakantie. Je wilt gewoon zo snel mogelijk die auto uit en naar die camping en de omgeving verkennen.En dit is een van de best sellers op dit gebied van Enid Blyton! 
Het boek zit vol met liefst 6 familiies die elk een boek/verhaal in dit boek kregen. 

Inhoud
Mike, Belinda en Ann houden van de zomervakantie, waar ze oa de zeemeeuwgrot ontdekken, ze met zijn alleen in een caravan wonen, in een gezellig woonboot verblijven, en over de zee zeilen er is overal avontuur! En uiteraard thee..... In deze bundel vind je de  The Saucy Jane Family, The Pole Star Family, The Caravan Family, The Seaside Family, The Buttercup Farm Family en The Queen Elizabeth Family terug.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot hou je bent als fan.

Het boek is alleen in het engels verkijgbaar en oa te bestellen via amazom.com. 
ISBN13: 9781405282703


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

AmikaDewi starstarstarstarstar

Super leuke club voor de fans van alle series van Enid Blyton! De vijf natuurlijk vind je hier maar ook bv Pitty's kostschool en De dolle tweeling!


petradepooh starstarstarstarstar

De club voor fans van de boeken van Enid Blyton, en dat zijn er honderden! Ook met ruimte voor nieuws en weetjes over Blyton zelf en natuurlijk lekker kletsen over boeken en series van de schrijfster haar hand. Leuk voor jong en oud!


Meer aanbevelingen